Konu
:
Zeytinyağlı Ve Portakallı Kereviz
Yalnız Mesajı Göster
Zeytinyağlı Ve Portakallı Kereviz
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Zeytinyağlı Ve Portakallı Kereviz
4 kereviz
1 portakalın suyu ve rendesi
1 havuç
1 patates
10 arpacık soğan
yarım çay bardağı zeytinyağı
2 limonun suyu
tuz
yarım yemek kaşığı un
1 su bardağı su
1 çay kaşığı şeker
Kerevizler soyulur ve elma dilimi kesilir
Limonlu suda bekletilir
Havuç ve patatesler soyulup küp şeklinde doğranır
Arpacık soğanlar soyulur
Tencereye yarım çay bardağı zeytinyağı koyduktan sonra arpacık soğanlar, havuç, patates ve yarım yemek kaşığı un ile hafif sotelenir
Su, portakal suyu ve rendesi eklenir
Tuz ve şeker atılır
Havuçlar pişmeye başlayınca kerevizler ilave edilir
Daha sonra tencerenin kapağı kapatılarak pişirilir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul