Konu
:
Tavada Çevrilmiş Kuşkonmaz, Bakla Ve Bezelye
Yalnız Mesajı Göster
Tavada Çevrilmiş Kuşkonmaz, Bakla Ve Bezelye
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Tavada Çevrilmiş Kuşkonmaz, Bakla Ve Bezelye
2 porsiyon
Malzemeler
10 dal kuşkonmaz
1 kap iç bakla (tuzlu suda haşlanmış)
½ kap bezelye (tuzlu suda haşlanmış)
2 çorba kaşığı tereyağı
½ limon
1 çorba kaşığı dereotu (ince kıyılmış)
2 çorba kaşığı taze lor
2 yumurta
Su
1 çorba kaşığı sirke
Deniz tuzu
Taze çekilmiş karabiber
Hazırlanışı
Tavada tereyağını eritin ve kuşkonmaz, bakla ve bezelyeyi çevirin
Tavadan almadan üzerine az limon sıkın
Suyu kaynatıp sirke koyun
Yumurtaları bir tabağa kırarak ayrı ayrı suya bırakın
Beyazları pişince sudan alın
Kuşkonmazları tabağa yan yana dizin
Üzerlerine bakla ve bezelyeyi koyun
Lor peynirini ufalayın ve dereotunu serpin
Üzerine yumurtaları koyup deniz tuzu ve karabiber ekerek servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul