Konu
:
Bol Köpüklü Türk Kahvesi Yapmanın Püf Noktaları...
Yalnız Mesajı Göster
Bol Köpüklü Türk Kahvesi Yapmanın Püf Noktaları...
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Bol Köpüklü Türk Kahvesi Yapmanın Püf Noktaları...
Bol Köpüklü Türk Kahvesi Yapmanın Püf Noktaları
Bol Köpüklü Türk Kahvesi Yapmanın Püf Noktaları
Bol köpüklü, lezzetli Türk kahvesi yapmak istiyorsunuz, ama nelere dikkat etmeniz gerektiğini bilmiyorsunuz…
İşte size tüyolar!
- Eğer vaktiniz ve sabrınız varsa, kahve çekirdekleri kendiniz kavurun ve öğütün… Taze kavrulup öğütülen kahve her zaman daha başarılı sonuç verir
Çünkü kahve yağları beklemiş kahveye kıyasla çok daha iyi durumda olacaktır
- Eğer önceden kavrulup öğütülmüş kahve alacaksanız, iyi bir markanın yeni tarihli ürününü alın
Kahve alırken rutubetli bir kaşık kullanmayın
Kahve kutunuzun ağzını sıkıca kapatın
Uzun süre beklemiş kahve kullanmayın
- Mutlaka temiz ve soğuk içme suyu kullanın
Musluk suyu kullanırsanız, bu sudaki klor kahvenizin tadını bozacaktır
- Beklemiş kahveyi ısıtıp tekrar tüketmeyin
En fazla yarım saat içinde kahve bütün güzel özelliklerini yitirmiş olur…
– Kahvenizi temiz bir cezvede pişirin
Deterjan klarının iyice temizlendiğinden emin olun
Kullandığınız deterjanlar kokusuz olursa çok daha iyi sonuç alırsınız
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul