Konu
:
Termal Sarma (Yalova)
Yalnız Mesajı Göster
Termal Sarma (Yalova)
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Termal Sarma (Yalova)
Malzemeler
120 gr
iki parçaya bölünmüş biftek
50 gr
margarin
100 gr
kuru soğan
30 gr
kültür mantarı
2 gr
karabiber
Yeteri kadar tuz
Yemek Tarifi
Biftekler ince bir şekilde dövülür
Soğan ve mantar margarin ile sote edilir
Tuz ve karabiber ilave edilir
Dövülmüş bifteklere birer kaşık ilave edilerek sarılır
Kürdan ile tutturulur
Teflon tavada margarin ile kızartılır
Çukur bir kaba alınıp et kızarttığımız tavada sosu yapılır
Kızartılan bifteklerin üzerine ilave edilerek bir taşım kaynatılır
Servis tabağına alınarak yanında patates kroket, tereyağında domates soslu spagetti ile servis edilir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul