Konu
:
Piti Kebabı/Bozbaş (Kars)
Yalnız Mesajı Göster
Piti Kebabı/Bozbaş (Kars)
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Piti Kebabı/Bozbaş (Kars)
500 gr kuşbaşı koyun eti
1 su bardağı nohut
4 yufka
Tuz, karabiber
Piti kebabı (Bozbaş):
Nohutları akşamdan ıslatın
Suyunu değiştirip iyice haşlayın ve süzün
Nohutların kabuklarını soyup bir kâseye alın
Kuşbaşı etleri tuz ve karabiberle tatlandırıp bir tencereye alın
Az su ilave ederek iyice pişirin
Suyu azalırsa bir miktar daha su ekleyin
Yufkaları sac üzerinde kızartıp küçük parçalara ayırın ve bir tepsiye yayın
Üzerine kalan et suyunu gezdirin
Et ve nohudu harmanlayıp yufkaların üzerine yayın
Servis tabaklarına paylaştırıp servis yapın
Afiyet olsun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul