Konu
:
Pancar Diblesi (Ordu)
Yalnız Mesajı Göster
Pancar Diblesi (Ordu)
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Pancar Diblesi (Ordu)
5 su bardagi pirinc yada misir yarmasi (ikiside kullanabilir)
Bir bag pancar(kara lahana)
yarim demet maydonoz yarim demet pirasa
2 bas buyuk sogan
1 adet havuc
2 yemek kasigi tereyag
2 yemek kasigi siviyag
tuz kirmizi pul biber veya aci biber
Pancar Diblesi:
Pancarimizi ve diger sebzeleri, iyice yikadiktan sonra mutfak tahtasi uzerinde incecik keselim
cok ince olmasina dikkat edelim
Genis yayvan bir tencereye sebzeleri alalim
sebzelerin uzerine yikanmis pirinci veya misir yarmasini koyalim
Yeterince tuz ilave edelim
Hic su koymadan harli ateste pisirelim
1 damla su olabilir
Pisdikten sonra kucuk bir tavaya yagimizi ve pul biberimizi koyalim ve ocakta kizdiralim
kizdirdigimiz yagi diblemizin uzerinde gezdirelim
Misir ekmegi veya tursu ile servis yapalim
Afiyet olsun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul