Konu
:
Sölme (K.Maraş)
Yalnız Mesajı Göster
Sölme (K.Maraş)
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Sölme (K.Maraş)
2 su bardağı bombay fasulye
2 közlenmiş patlıcan
2 soğan
Tuz
Karabiber
1 haşlanmış yumurta
6 zeytin
1 çay bardağı ayçiçeği yağı
¾ çay bardağı sirke
2~3 dal maydanoz
Servis için
Lavaş ekmeği
Sölme:
Fasulyeyi bir gece suda bekletin
Ertesi gün bekletme suyunda haşlayın
Gerekirse su ekleyin
Süzüp bekletin
Soğanları piyazlık doğrayın
Tuz ile iyice ovup suyunu sıkın
Fasulye, patlıcan, soğan, ince kıyılmış maydanoz, tuz, karabiber, ayçiçeği yağı ve sirkeyi karıştırın
Servis tabağına alın
Haşlanmış yumurta ve zeytinle süsleyin
Lavaş ekmeği ile servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul