Konu
:
Kuantum Düşünce Tekniği...
Yalnız Mesajı Göster
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kuantum Düşünce üst nitelikli bir düşünme biçimidir
Sıradan düşünce biçimleri kendisini tekrar eden etkisiz ve sınırlı enerjilerdir
Değiştirme ve oluşturma güçleri yoktur
Daha çok vehim kuruntu başıboş hayaller biçiminde akar
Oysa Kuantum Düşünce derin düzeyde atom altı alanda etkili olabilecek tarzda bir yaratıcı düşünme biçimidir
Özel bir bilinç düzeyine girerek özel olarak kurgulanmış sözel ve imgesel oluşumları içerir
Bu düzeyde insan kendi hayatının efendisi durumuna geçer
Kuantum Düşünce daha da ilerisi ortak zeka alanında işlem yapar
Bütün evreni tekamül ettiren enerjiyle işbirliğine girildiğinde siz bir "kişi" olmanın sınırlı olanaklarını aşar "bütün" ün gücüne ulaşırsınız
O zaman da gücünüz tabii ki bütünün gücüne eşit olacaktır
Bu Teknik Pratik Olarak Hayatımıza Ne Gibi Yararlar Sağlar?
Bizim gelişmemiz için gereken bütün araçlar: uygun iş eş yaşam alanıev bedenimizin sağlığı bu yüksek frekanslı enerjiden nasibini alır
Siz sınırlayıcı engelleyici düşünce kalıplarınızı fark edip bunların yerine güçlendirici inançlarınızı koyduğunuzda hayatınız bu yeni inançlarınız doğrultusunda değişmeye başlayacaktır
Sizin için en uygun kişi en uygun imkanen uygun zamanda karşınıza çıkacaktır
Yapmanız gereken şey uzanıp onu almaktır
Doğuştan doğal olarak hakkınız olan mutluluğu bereketi bolluğu ve sevinci yaşamanıza imkan tanımış olursunuz
Kuantum Düşünce sağlıklı ve güçlü bir beden için de uygun bir zemin hazırlar
Bizim düşünce ve kabullenişlerimiz direkt olarak bedene etki yapar
Bedenimiz aslında bir enerji okyanusundan başka bir şey değildir
Korkukaygıöfke suçluluk duyguları bütün hücrelerimizin beslendiği enerjide azalmalar yol açar
Kuantum Düşünce Tekniği; kendimizi tanımaya başkalarını anlamaya evrensel sistemin işleyişini fark etmekten doğan bilgeliğe ulaştırarak beden enerjimizi de düzene sokar
Kişiler daha güçlü canlı ve güzel olurlar
Hayat misyonumuzu fark etmek ve ona adım adım ulaşmak yönündeki çabalarımızı destekler
Kendi içsel kodlamanızdaki yapmanız gereken işinizle ilgili ipuçlarını yakaladıkça adımlarınız hızlanır
Kuantum Düşünce kişiler arası iletişimin enderin boyutunu sunar bize
Ortak İnsanlık alanında gerçekleşen bu iletişim derin ve etkili bir uzlaşma sağlar
Beden dili ve sözel iletişimden daha da öte Kuantum sal İletişimle düşüncelerimizin direkt muhataba ulaştığı bir yöntem geliştiririz
Kuantum Düşünce hayatımıza daha çok bolluk ve bereket çekmemizi de sağlar
Kendimizle ilgili derin içsel vizyonumuzu değiştirdikçe daha çok bolluk hayatımıza akmaya başlar
Genel anlamda zenginlik; sahip olduğumuz şeylerle ruhsal varlığımıza kattığımız değerler arasındaki dengeyi anlatır
Çok paraya sahip olmak tek başına zenginlik işareti olmayabilir
Önemli olan bu parayla ne yaptığınızdır
Daha çok kahkaha daha çok dostluk daha çok sevgi
daha çok deneyim ve daha çok hayır üretebiliyorsanız o zaman zenginsiniz demektir
Özetle Kuantum Düşünce Tekniği yaşamın temel amacı olan sevinç duygusunu yüreğimizde hissetmemiz için bize imkanlar sunar
Kuantum Fiziğiyle Bu Düşünme Tekniğinin Bağlantısı Nedir?
Kuantum fiziği klasik anlamdaki fiziksel maddenin enerjiye dönüştüğü bir alana sokar bizi
O alanda artık atom altı parçacıklar hızla hareket eden enerji parçacıklarından başka bir şey değildir
Daha da ötesi bu parçacıklar insan düşüncesinin yaydığı enerjiye yanıt verirler
Bu alanı gözlemleyen kişi ile gözlemlediği parçanın birbirinden bağımsız kopuk şeyler olmadığı çıkar meydana
Düşünceyle enerji gözlemleyenle gözlenen iç ile dış burası ve ötesi arasındaki ayırımlar kalkar
Heisenberg' in belirsizlik alanı dediği bu alanı gönderdiğimiz düşünce paketçikleri varlık katar
Belli hale getirir
Kuantum alanının bir noktasına yaptığımız etki bütünü etkiler aynı zamanda
Siz bir şey düşündüğünüzde bundan tüm alan etkilenir
Kuantum Fiziği fizikle fizikötesinin birbirine karıştığı bir noktanın adıdır
Bu Teknikten Yararlanarak Hayatlarında Değişiklikler Yaratan Kişilerden Örnekler Verebilir Misiniz?
Tabii ! Pek çok var
Çünkü kural hiç şaşmaz: Düşünceler hayatımızı oluşturur
En yakın bir örnek bir mimar hanımla ilgili
İşinde hiç memnun olmadığını söylemişti
Ona nasıl bir işte çalışırsa mutlu olacağını sordum anlatmaya başladı
Bunları bir bir yazdık
Ciddi bir firmanın araştırma ve geliştirme departmanında çalışmak istiyordu
İmgesel olarak bilinçaltına kodladık
Ertesi hafta telefonla müjdeyi verdi
Tam da istediği bölümde iyi bir şirkette hafta başında işe başlıyordu
Buna benzer yüzlerce örnek var
Burada sorun sistemle ilgili değil
Kendilerine yüzde yüz yararlı olacak bu sistemi uygulamak için katılımcıları ikna etmekle ilgili
Belki de bu işe keyifli bir ikna çalışması diyebiliriz
Bir başka çarpıcı örnek de bir öğrenciyle ilgili
Üniversiteye hazırlık yapan bu gencin sınavla ilgili korku dolu düşünceleri vardı
Onunla bir çalışma yaptık
Binlerce kişi arasında o bir yıldız gibi parlıyordu
O kalabalık arasında fark edilmemesi mümkün değildi
Hayalinde sınavı kazanmış hatta üniversite diplomasını alıyor görmesini sağladık
Bu sınavın hayatının bir çok önemli günlerinden sadece biri olduğunu ama tek belirleyici olay olmadığını tespit ettik
Bütün bunlar zihin özel bir algılama düzeyindeyken gerçekleştirildi
Bu genç üçüncü kez sınava giriyordu ve artık dördüncü bir şansı yok gibi gözüküyordu
Tabii ki daha sonra onun sınavı kazandığına dair telefon aldım
Yine başka ilginç örnek tıp fakültesinde okuyan bir öğrenciyle ilgili
Arkadaşlarının ve rektörünün okulda yaptığı klüp çalışmalarını yeteri kadar desteklemediğinden şikayet etmişti yana yakıla
Ona göre okul rektörü tuhaf biriydi
Bir konuda görüş almak için odasına girdiğinde onun hiç yüzüne bakmıyor tersliyor ve isteklerini görmezden geliyordu
Sonra bu gençle bir seminer programında özel bir çalışma yaptık
Bir hafta geçmeden yüzünde güller açarak beni ziyarete geldi
Kız arkadaşıyla sinemaya gitmişlerdi oradan geliyorlardı
Tuhaf şeyler olmuştu doğrusu
Rektör birden huy değiştirmişti
Karşılıklı oturup konuşmuşlar ve çok sıcak bir iletişim kurmuşlardı
Daha önce bir türlü yerine getirilmeyen okulun bilgisayar kulübüyle ilgili bir isteği daha o söylemeden rektör tarafından karşılanmıştı
Bu süreç nasıl işliyor?Yani nasıl oluyor da sizin yaptığınız bu çalışmadan Rektörün ve kız arkadaşın haberi oluyor?
Güzel bir soru
Bizim bilinçaltı düzeyde oluşturduğumuz yeni bir program Birleşik Alanında bir etki yapar
Bu düzeyde zaman ve mekan farklı bir biçimde işler
Bu alanda her şey Şimdi ve Burada durumunu yansıtır
O yüzden düşünceler mucizevi sonuçlar doğurur
Alan bir tür bilgi okyanusu gibidir
Okyanusun bir damlasındaki değişim diğer tüm damlaları uyarır
Seminerler katılımcılarda kalıcı bir etki yaratıyor mu?
Bu biraz da kişilerin konuya verdikleri önemle ilgili bir şey
Ama alışkanlık haline gelmiş içselleştirilmiş bir davranış tabii ki kalıcı oluyor
Kuantum düşünce öğrenmeden çok yapmaya bilmeden de ileri olmaya yönelik bir çalışmadır
İçsel olarak yaratılmış değişimler kalıcı olacaktır kuşkusuz
Kişi düşünceleri ve seçimleri ile hayatı arasındaki ilişkiyi gördükçe farkındalığını artırır
Böylece bilerek yaşamaya başlar
Böylece kendi hayatının efendisi olur
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul