Yalnız Mesajı Göster

Çorbalarla İlgili Püf Noktaları

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Çorbalarla İlgili Püf Noktaları



Çorba tuzlu olursa, bir patatesi dörde bölerek içine atın Patatesler yumuşayınca yemeğin tuzunu çekecektir Ya da içine az miktarda şeker atılabilir

Çorbanın daha lezzetli olması için, et suyu veya tavuk suyu kullanın

Çorba yaparken soğan, havuç, domates, kereviz gibi sebzeler kullanılırsa daha lezzetli olur

Çorbanın daha lezzetli olması için, üzerine yağda kızarmış kırmızı biber, maydonoz nane ekleyebilirsiniz

Kalmış bayat ekmeklerinizi, fırında kızartıp kıtırlaştırarak, daha sonra çorbalarınızda, içine atmak suretiyle, kıtır ekmek olarak kullanabilirsiniz

Domates çorbası gibi bazı çorbaların üzerine rendelenmiş kaşar eklemek çorbaya ayrı bir lezzet katacaktır

Alıntı Yaparak Cevapla