Konu
:
İç Bakla Ve Enginarlı Makarna
Yalnız Mesajı Göster
İç Bakla Ve Enginarlı Makarna
07-16-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
İç Bakla Ve Enginarlı Makarna
1 paket buket makarna
4 adet enginar
1 adet soğan
400 gr
iç bakla
Birkaç yaprak tere
1/2 demet derotu
40 ml
zeytinyağı
40 gr
rendelenmiş parmesan peyniri (veya rendelenmiş light kaşar peyniri)
Taze çekilmiş karabiber
Tuz
İç bakla ve enginarlı makarna:
Makarnayı bol tuzlu suda aldente olarak haşlayıp süzün
Enginarları dörde kesin
Soğanı soyup küp kesin
Dereotunu incecik kıyın
Tencereye zeytinyağını koyun, ısınınca soğanları ekleyip yumuşayıncaya kadar çevirin
İç baklaları ekleyip 2 dakika daha çevirmeye devam edin
200 ml
sıcak su ekleyin
Hafif yumuşayıncaya kadar pişirip enginarları ilave edin
Tuz ile tatlandırın
Süzdüğünüz makarnaları tencereye ekleyip çevirin
Dereotunu ve tere yapraklarını kattıktan birkaç dakika sonra, taze çekilmiş karabiber ve peynir rende ile servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul