Konu
:
Pastırmalı Ve Sebzeli Lazanya
Yalnız Mesajı Göster
Pastırmalı Ve Sebzeli Lazanya
07-16-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Pastırmalı Ve Sebzeli Lazanya
1 paket lazanya
1 su bardağı bezelye
2 havuç
500 gr mantar
1 su bardağı rendelenmiş kaşarpeyniri
2 çorba kaşığı sıvıyağ
1 limonun suyu
10 dilim pastırma
Tuz
Karabiber
Kırmızı pulbiber
Pastırmalı ve sebzeli lazanya:
Lazanyaları bir tutam tuz ve 1 tatlı kaşığı zeytinyağlı kaynar suda haşlayın
Süzülmesi için kağıt havlu üzerine alıp aralıklı olarak dizin
Havuçları soyup rendeleyin
Mantarları dilimleyip kararmaması için 15 dakika limonlu suda bekletin
Bezelyeleri haşlayın
Sıvıyağını tavada ısıtıp havuç ve mantarları kavurun
Bezelyeleri ve pastırmayı ocaktan indirmeye yakın havuçlu karışıma ekleyin
Tuz ve baharatla tatlandırın
Tavanın kapağını kapatıp 5 dakika dinlendirin
Lazanyaların bir kısmını yağlanmış fırın tepsisine dizin
Üzerine bezelyeli karışımı dökün
Bu işlemi toplam üç kat olacak şekilde hazırlayın
Üzerine pastırma dilimleri ve kaşarpeyniri rendesi ile süsleyin
Önceden ısıtılmış 170 dereceye ayarlı fırında 15-20 dakika pişirin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul