Konu
:
Peynirli Kabak Çiçeği Kızartması
Yalnız Mesajı Göster
Peynirli Kabak Çiçeği Kızartması
07-16-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Peynirli Kabak Çiçeği Kızartması
Malzemeler:
12 adet kabak çiçeği
150 gr rendelenmiş Kars gravyeri
100 gr lor peyniri
5 dal taze kişniş
3 adet yumurta
100 gr un
200 gr tarhana
Tuz
Karabiber
Kızartmak için yağ
Hazırlanışı:
Rendelenmiş Kars gravyeri, lor peynir, ince kıyılmış taze kişniş, 1 adet yumurta, tuz ve karabiberi karıştırın
Kabak çiçeklerinin içine bu karışımdan doldurun
Yumurta beyazı sürerek kabak çiçeği yapraklarını kapatın ve 15-20 dk
buzlukta bekletin
Buzluktan çıkarınca ilk önce una ardından yumurtaya ve son olarak tarhanaya bulayın
Derin bir tencerede etrafı tamamen kızarana kadar 3-5 dakika pişirin
Yeşillikleri üzerine servis edin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul