Konu
:
Kereviz Ezme
Yalnız Mesajı Göster
Kereviz Ezme
07-16-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kereviz Ezme
4 kereviz
2 limonun suyu
Yarım çay bardağı zeytinyağı yağı
Tuz
Kereviz ezme:
Kerevizlerin kabuklarını soyup küp şeklinde doğrayın
30 dakika limonlu suda bekletip suyunu süzün
Üzerini geçecek kadar su ilave ettiğiniz tencerede haşlayıp suyunu süzdükten sonra tekrar limonlu suda 5 dakika kadar haşlayın
Ilınınca, 1 limonun suyu, zeytinyağı ve tuz ile tatlandırıp püre haline gelinceye kadar ezin
Servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul