Konu
:
Kuru Mantı 2
Yalnız Mesajı Göster
Kuru Mantı 2
07-16-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kuru Mantı 2
Malzemeler
2 yufka
1 adet haşlanmış tavuk göğsü
1 su bardağı haşlanmış nohut
3 kaşık yağ
1 çorba kaşığı domates salçası
Tuz, karabiber, kırmız biber
2 su bardağı tavuksuyu (soğuk)
KURU MANTI TARİFİ
Yufkalar rulo sarılıp, ince ince kıyılarak bir fırın kabına alınır
170 derece fırında pişirilir, üzeri kızarınca fırından çıkarılıp, üzerine 2 su bardağı soğuk tavuk suyu dökülür ve nohut, tuz karabiber, konup harmanlanır
Üzerine tavuk etleri parça parça konur
Kırmızı biber, yağ, salça bir tavada kızdırılıp üzerine gezdirilir
Servis yapılır
Arzuya göre yoğurt da konabilir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul