Konu
:
Lemiz
Yalnız Mesajı Göster
Lemiz
07-16-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Lemiz
1 kg un
500 gr ıspanak
3 yumurta
Tuz
karabiber
1 çay bardağı zeytinyağı
2 soğan
2 yemek kaşığı tereyağı
Su
Lemiz:
Ispanağı ayıklayıp iyice yıkayın ve ince doğrayın
Soğanları ufak doğrayıp bir tavada zeytinyağıyla birlikte kavurun
Yumurtaları kırıp karıştırın
Ispanakları ilave edin
Tuz ve karabiberle tatlandırın
Ispanaklar kavrulunca ateşten alın
Un, tuz ve alabildiği kadar suyu yoğurun ve tok bir hamur elde edin
Cevizden biraz daha büyük parçalar kopararak oklava yardımıyla açın
Her yufkanın yarısına harçtan paylaştırıp diğer yarısını üzerine kapatın
Kenarlarını parmaklarınızla bastırarak kapatın ve bir tavada tereyağıyla (varsa sac üstünde) pişirin ve servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul