Yalnız Mesajı Göster

Ekmek Arası Hellim Peyniri &Amp; Kivi Suyu

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Ekmek Arası Hellim Peyniri &Amp; Kivi Suyu





8 dilim esmer ekmek (veya Trabzon ekmeği)
400 gr hellim peyniri
2 sarı dolmalık biber
2 kırmızı dolmalık biber
Bir kaç fesleğen yaprağı
1 çay kaşığı kekik
3 çorba kaşığı zeytinyağı
2 diş ezilmiş sarımsak

İçecek için
8 kivi
3 su bardağı su
2 çorba kaşığı bal

Ekmek arası hellim peyniri & Kivi suyu:
Sarı ve kırmızı biberlerin çekirdeklerini temizleyip fırında közleyin Kabuklarını soyup ince şeritlere kesin

Hellim peynirini dilimleyin Zeytinyağı, kekik ve sarımsağı bir kasede karıştırıp yarısını tavada ısıtın Peyniri ilave edip hafif kızartın Fesleğen yaprakları ilave edip kızartın Peynir ve yapraklarını tabağa alın Kalan yağlı karışımı ekmeklerin içine sürün Alt ekmek diliminin üzerine sırasıyla biber ve peyniri ilave edin Üst dilimi üzerine kapatıp hafifçe bastırın

Kivileri soyup doğrayın ve blendere alın Su ve balı ilave edip ezin Bardaklara paylaştırıp sandviçle servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla