Konu
:
Ekmek Arası Hellim Peyniri &Amp; Kivi Suyu
Yalnız Mesajı Göster
Ekmek Arası Hellim Peyniri &Amp; Kivi Suyu
07-16-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Ekmek Arası Hellim Peyniri &Amp; Kivi Suyu
8 dilim esmer ekmek (veya Trabzon ekmeği)
400 gr hellim peyniri
2 sarı dolmalık biber
2 kırmızı dolmalık biber
Bir kaç fesleğen yaprağı
1 çay kaşığı kekik
3 çorba kaşığı zeytinyağı
2 diş ezilmiş sarımsak
İçecek için
8 kivi
3 su bardağı su
2 çorba kaşığı bal
Ekmek arası hellim peyniri & Kivi suyu:
Sarı ve kırmızı biberlerin çekirdeklerini temizleyip fırında közleyin
Kabuklarını soyup ince şeritlere kesin
Hellim peynirini dilimleyin
Zeytinyağı, kekik ve sarımsağı bir kasede karıştırıp yarısını tavada ısıtın
Peyniri ilave edip hafif kızartın
Fesleğen yaprakları ilave edip kızartın
Peynir ve yapraklarını tabağa alın
Kalan yağlı karışımı ekmeklerin içine sürün
Alt ekmek diliminin üzerine sırasıyla biber ve peyniri ilave edin
Üst dilimi üzerine kapatıp hafifçe bastırın
Kivileri soyup doğrayın ve blendere alın
Su ve balı ilave edip ezin
Bardaklara paylaştırıp sandviçle servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul