Konu
:
Peynirli Ve Fesleğenli Volovan
Yalnız Mesajı Göster
Peynirli Ve Fesleğenli Volovan
07-16-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Peynirli Ve Fesleğenli Volovan
12 kare milföy hamuru
Yarım demet fesleğen
1 diş sarımsak
50 gr dolmalık fıstık
4 çorba kaşığı zeytinyağı
1 yumurta sarısı
Tuz
2 çorba kaşığı rendelenmiş parmesan peyniri
100 gr beyazpeynir
12 kiraz domates
Süslemek için
Fesleğen yaprakları
Peynirli ve fesleğenli volovan:
Milföy hamurlarını çay bardağı ağzıyla kesin
Yarısını daha küçük yuvarlak bir kalıpla kesin
Ortadaki parçaları çıkarın
Bütün yuvarlakların üzerine halka şeklindeki milföyleri yerleştirin
Üzerlerine yumurta sarısı sürün
Milföyleri hafif yağlanmış fırın tepsisine dizin
Önceden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında 20 dakika pişirin
Sarımsağı soyup fesleğeni temizleyin
Dolmalık fıstık, sarımsak, fesleğen, zeytinyağı ve tuzu robotta ezin
Beyazpeyniri rendeleyin
Parmesan ve beyazpeyniri fesleğenli sosa ekleyip karıştırın
Karışımı volovanların içine paylaştırın
Domatesleri ortadan ikiye kesin
Volovanların üzerini domates ve fesleğenle süsleyip servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul