Konu
:
Keten Tohumlu Bisküvi
Yalnız Mesajı Göster
Keten Tohumlu Bisküvi
07-16-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Keten Tohumlu Bisküvi
1
5 su bardağı tam buğday unu
Yarım su bardağı süt
Yarım su bardağı zeytinyağı
1 yumurta
1 su bardağı kuru meyve püresi
Yarım su bardağı portakal suyu
Yarım portakalın rendelenmiş kabuğu
Yarım su bardağı çekilmiş ceviz badem ve fındık karışımı
1 çorba kaşığı keten tohumu
1 tatlı kaşığı tarçın
1 çay kaşığı karbonat
Keten tohumlu bisküvi:
Portakal suyu ve karbonatı bir kasede iyice çırpın
Ayrı bir çukur kapta yumurtayı çırpın
Süt, zeytinyağı ve meyve püresini ekleyip karıştırın
Karbonatlı portakal suyu dışındaki tüm mazlemeleri ilave edip tahta kaşıkla karıştırmaya devam edin
En son olarak karbonatlı portakal suyunu ekleyin
Yağlanmış fırın tepsisine harcı dökün
Önceden ısıtılmış 170 dereceye ayarlı fırında 30 dakika pişirin
Dilimleyip soğuk servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul