Konu
:
Levrek Sarma
Yalnız Mesajı Göster
Levrek Sarma
07-16-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Levrek Sarma
2 levrek balığı
4 pazı yaprağı
3 dilim somon füme
2 dilim burger peyniri
1 közlenmiş kırmızıbiber
Yarım çay bardağı zeytinyağı
Tuz
4 adet ahşap çubuk
Kırmızı pul biber
Kreması için
100 gr krem peynir
100 ml krema
Yarım çay bardağı süt
Yarım limonun suyu
Levrek sarma:
Levrekleri boylamasına ortadan ikiye kesip kılçıklarını çıkarın
Burger peynirleri, pazı yaprakları ve somon dilimlerini doğrayıp harmanlayın
Kırmızı pul biber ilave edin
Balıkların içlerini zeytinyağı ile yağlayıp tuz serpin
Balıkların içine hazırladığınız karışımdan paylaştırıp kuyruğundan başlayarak irice sarın
Ahşap çubuklarla tutturup, zeytinyağını ısıttığınız tavada üzeri kapalı olarak pişirin
Kreması için süt, krem peynir, limon suyu ve kremayı sos tenceresinde birkaç dakika pişirin
Balıkları ocaktan almadan iki dakika önce sosunu ilave edip ocağın altını kapatın
Servis tabağına alıp, kırmızı pul biber serperek servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul