Konu
:
Fener Küşleme
Yalnız Mesajı Göster
Fener Küşleme
07-16-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Fener Küşleme
1 fener balığı (2 kg)
2 diş sarımsak
1 çay kaşığı kekik
1 tatlı kaşığı soya sosu
1 tatlı kaşığı zeytinyağı
Taze çekilmiş karabiber
1 çay kaşığı kırmızı pul biber
Fener küşleme:
Fener balığının kuyruk kısmını atıp etini şerit halinde dört parçaya bölün
İnce kıyılmış sarımsak, kekik, pul biber, taze çekilmiş karabiber ve zeytinyağı ile marine edin
2 saat bekletin
Balıkları şişlere takın ve ızgarada iki tarafını da pişirin ve salatayla servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul