Konu
:
Hamsi Salamura
Yalnız Mesajı Göster
Hamsi Salamura
07-16-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Hamsi Salamura
500 gr hamsi
125 gr kaya tuzu
1
5 limon
1 su bardağı zeytinyağı
çeyrek demet maydanoz
Hamsi salamura:
Hamsileri temizleyip yıkayın
Kılçıklarını çıkarıp süzgece alarak sularının süzülmesi için yarım saat bekletin
Geniş bir kaba bir sıra hamsi, üzerine bir sıra kaya tuzu şeklinde dizin
üzerine limon suyu ilave edip kapağını kapatın ve 1 gece bekletin
Hamsileri zeytinyağı ve ince kıyılmış maydanoza bulayıp kızarmış ekmek üzerine alın ve servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul