Konu
:
Folyoda Levrek Buğulama
Yalnız Mesajı Göster
Folyoda Levrek Buğulama
07-16-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Folyoda Levrek Buğulama
150 gr levrek fileto
1/3 kabuğu soyulmuş limon dilimi
1 domates
1 defne yaprağı
Yarım kahve fincanı beyaz şarap
1 tatlı kaşığı tuz
Yarım yemek kaşığı tereyağı
2~3 dal maydanoz
Yarım yemek kaşığı krema
Yarım patates
1 diş sarımsak
1/3 havuç
Yarım soğan
1 yemek kaşığı tereyağı
Folyoda levrek buğulama:
Temizlenmiş levreği bol suyla yıkayın
Fırın tepsisine alüminyum folyoyu yayın
Balığı folyo üzerine yerleştirin
üzerine halka dilimlenmiş soğan, domates, patates, sarımsak havuç ve limon dilimlerini yerleştirin
üzerine maydanoz yaprakları ve tereyağı da ilave edip, defne yaprağı, tuz, karabiber ve beyaz şarabı aktarıp folyoyu kenarlarından sıkıca kapatın
önceden ısıttığınız 200 dereceye ayarlı fırında 20-25 dakika pişirin
Fırından alıp folyoyu keserek sıcak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul