Konu
:
Parmesan Kasesi Ve Fener Carpaccio
Yalnız Mesajı Göster
Parmesan Kasesi Ve Fener Carpaccio
07-16-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Parmesan Kasesi Ve Fener Carpaccio
200 gr fener balığı filetosu
4 dal taze kekik
4 dal fesleğen
4 dal dereotu
4 dal maydanoz
1 limon
100 gr Akdeniz yeşilliği
30 gr toz parmesan
Deniz tuzu
Susamlı grissini
Parmesan kasesi ve fener carpaccio:
Balığı ayıklayın
Ufak doğranmış taze baharatlara ve deniz tuzuna bulayıp derin dondurucuda bekletin
Kızgın tavada toz parmesanı çay tabağı büyüklüğünde ve 1 mm kalınlığında bir yüzü kavruluncaya kadar pişirin
Ters çevirip aynı genişlikte ters duran bir bardağın üzerine alın ve sertleşmesini bekleyin
Parmesan kasesinin içine Akdeniz yeşilliklerini yerleştirin
Dondurucudaki balığı 1 mm'lik parçalar halinde ince kesin
Grissini ile süsleyip, salatayla birlikte servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul