Yalnız Mesajı Göster

Parmesan Kasesi Ve Fener Carpaccio

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Parmesan Kasesi Ve Fener Carpaccio





200 gr fener balığı filetosu
4 dal taze kekik
4 dal fesleğen
4 dal dereotu
4 dal maydanoz
1 limon
100 gr Akdeniz yeşilliği
30 gr toz parmesan
Deniz tuzu
Susamlı grissini

Parmesan kasesi ve fener carpaccio:
Balığı ayıklayın Ufak doğranmış taze baharatlara ve deniz tuzuna bulayıp derin dondurucuda bekletin
Kızgın tavada toz parmesanı çay tabağı büyüklüğünde ve 1 mm kalınlığında bir yüzü kavruluncaya kadar pişirin Ters çevirip aynı genişlikte ters duran bir bardağın üzerine alın ve sertleşmesini bekleyin Parmesan kasesinin içine Akdeniz yeşilliklerini yerleştirin

Dondurucudaki balığı 1 mm'lik parçalar halinde ince kesin Grissini ile süsleyip, salatayla birlikte servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla