Konu
:
Biberli Ve Domatesli Çinekop
Yalnız Mesajı Göster
Biberli Ve Domatesli Çinekop
07-16-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Biberli Ve Domatesli Çinekop
1 kg çinekop
1 kahve fincanı zeytinyağı
1 kahve fincanı beyaz şarap
1 kahve fincanı su
5~6 sivribiber
1 soğan
3 domates
Yarım demet maydanoz
Tuz
karabiber
Süslemek için
1 dolmalık kırmızı biber
Birkaç yaprak taze fesleğen
Biberli ve domatesli çinekop:
Soğanın kabuğunu soyup halka şeklinde doğrayın
Domateslerin kabuklarını soyup dilimleyin
Maydanozu temizleyip kıyın
Biberleri temizleyip halka şeklinde kesin
Sosu için, zeytinyağı, şarap, su, tuz, kıyılmış maydanoz ve karabiberi büyük bir kaseye alıp karıştırın
Balıkları ayıklayıp yıkayın
Yağlanmış fırın tepsisine dizin
Üzerlerine soğan, biberler ve dilimlenmiş domatesleri yerleştirin
Üzerine sosu gezdirerek dökün
Önceden ısıtılmış 170 dereceye ayarlı fırında 20 dakika pişirin
Fırından çıkarıp servis tabağına alın ve ılınmaya bırakın
Kırmızı biber ve taze fesleğen yapraklarıyla süsleyip Iık servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul