Yalnız Mesajı Göster

Kuşkonmaz Üzerinde Graten Halibut Balığı

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kuşkonmaz Üzerinde Graten Halibut Balığı





300 gr halibut fileto
2 kırmızı dolmalık biber
2 sarı dolmalık biber
2 domates
15 kabak
8 dal haşlanmış kuşkonmaz
1 tatlı kaşığı hardal
40 gr tereyağı
40 ml krema
1 yumurta sarısı
Yarım çay bardağı zeytinyağı
30 gr galeta unu
Tuz

Kuşkonmaz üzerinde graten halibut balığı:
Ufak bir kapta yumurta sarısı, galeta unu, krema yumuşatılmış tereyağı ve hardalı iyice karıştırın Sebzeleri yıkayıp ufak doğrayın Bir tavada zeytinyağı ile soteleyin Tuzla tatlandırın

Halibutu diğer bir tavada 2 dakika soteleyin Üzerine hardallı karışımdan sürün Sebzeleri servis tabağına alın Üzerine halibutu yerleştirip servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla