Konu
:
Tarhunlu Kırlangıç Pilaki
Yalnız Mesajı Göster
Tarhunlu Kırlangıç Pilaki
07-16-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Tarhunlu Kırlangıç Pilaki
1 kg kırlangıç balığı
Yarım litre su
1 domates
1 soğan
1 havuç
3 diş sarımsak
1 tatlı kaşığı tarhun
50 gr kaşarpeyniri
4 çorba kaşığı zeytinyağı
Tuz
tane karabiber
Tarhunlu kırlangıç pilaki:
Balığı temizleyip yıkayın ve süzün
Domates, soğan ve havucu temizleyip jülyen doğrayın
Sarımsakları soyup ezin
Kaşarpeynirini rendeleyin
Balığı pilakiye uygun, sığ bir tencereye alın
Üzerine domates, soğan, havuç, sarımsak, zeytinyağı ve yarım litre suyu ilave edin
Tuz ve tane karabiberle tatlandırın
20 dakika, balıklar yumuşayana kadar pişirin
Balığı servis tabağına alıp rendelenmiş kaşarpeyniri serpiştirin
Sıcak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul