Konu
:
Peynir Çeşnili Kalamar İzgara
Yalnız Mesajı Göster
Peynir Çeşnili Kalamar İzgara
07-16-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Peynir Çeşnili Kalamar İzgara
1 kg kalamar
Yarım demet roka
50 gr kaşarpeyniri
50 gr beyazpeynir
1 tatlı kaşığı balsamik sirke
3 çorba kaşığı sızma zeytinyağı
Kekik
biberiye
pulbiber
Peynir çeşnili kalamar ızgara:
Kalamarı temizleyip yıkayın ve süzün
Zeytinyağı, kekik, pulbiber ve biberiyeyi bir kaseye alıp karıştırın
Kalamarı zeytinyağlı karışımla harmanlayın
Rokaları yıkayıp süzün
Kaşarpeynirini rendeleyin
Beyazpeyniri çatalla ezin
Kaşarpeyniri ve beyazpeyniri bir kaba alıp karıştırın
Peynir karışımını kalamarın içine doldurup ağzını kürdanla kapatın
Fırının ızgara bölümünde 20-25 dakika pişirin
Servis tabağına alıp üzerine balsamik sirkeyi gezdirerek dökün
Roka yapraklarıyla birlikte servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul