Yalnız Mesajı Göster

Peynir Çeşnili Kalamar İzgara

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Peynir Çeşnili Kalamar İzgara





1 kg kalamar
Yarım demet roka
50 gr kaşarpeyniri
50 gr beyazpeynir
1 tatlı kaşığı balsamik sirke
3 çorba kaşığı sızma zeytinyağı
Kekik
biberiye
pulbiber

Peynir çeşnili kalamar ızgara:
Kalamarı temizleyip yıkayın ve süzün Zeytinyağı, kekik, pulbiber ve biberiyeyi bir kaseye alıp karıştırın Kalamarı zeytinyağlı karışımla harmanlayın Rokaları yıkayıp süzün

Kaşarpeynirini rendeleyin Beyazpeyniri çatalla ezin Kaşarpeyniri ve beyazpeyniri bir kaba alıp karıştırın Peynir karışımını kalamarın içine doldurup ağzını kürdanla kapatın Fırının ızgara bölümünde 20-25 dakika pişirin Servis tabağına alıp üzerine balsamik sirkeyi gezdirerek dökün Roka yapraklarıyla birlikte servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla