Yalnız Mesajı Göster

Bebek İspanak Üzerinde Deniz Tarağı

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Bebek İspanak Üzerinde Deniz Tarağı





200 gr deniz tarağı
100 gr bebek ıspanak
100 gr Akdeniz yeşilliği
3 diş sarımsak
40 gr tereyağı
2 yemek kaşığı zeytinyağı
1 yemek kaşığı limon suyu
Tuz
Karabiber
40 ml beyaz şarap

Bebek ıspanak üzerinde deniz tarağı:
Deniz taraklarını tavada tereyağı ile soteleyin Tuz, karabiber ve kıyılmış sarımsağı ekleyin Her iki tarafı da kızaran deniz tarağına beyaz şarabı ilave edip şarabı çekinceye kadar ateşte bırakın

Bebek ıspanak ve yeşillikleri bir kapta zeytinyağı ve limon suyu ile karıştırın Servis tabağına yan yana yerleştirip servis yapın

Deniz tarağını yaparken fazla pişirirseniz sertleşir ve kayganlaşır Yumuşak yenmesi gerekir Makarnaya en çok yakışan deniz mahsülüdür

Alıntı Yaparak Cevapla