Konu
:
Kalamar Ve Kuşkonmazlı Trucioli
Yalnız Mesajı Göster
Kalamar Ve Kuşkonmazlı Trucioli
07-16-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kalamar Ve Kuşkonmazlı Trucioli
Hamur için
500 gr un
1 yumurta
120 ml su
10 gr zeytinyağı
Sos için
8 rendelenmiş kuşkonmaz
4 kıyılmış kalamar
2 domates
2 arpacık soğan
2 diş sarımsak
Karabiber
20 gr zeytinyağı
20 gr toz parmesan peyniri
2 dal maydanoz
2 dal fesleğen
Tuz
Kalamar ve kuşkonmazlı trucioli:
Tüm malzemeyi 15 dakika yoğurun ve orta sertlikte bir hamur hazırlayın
Nemli bir bezle örtüp hamuru 30 dakika dinlendirin
Merdane yardımıyla 2 mm’lik ince bir hamur açın ve oval şekilde kesip iki tarafından yapıştırın
Bir tavada, zeytinyağında kalamar ve kuşkonmazı 5 dakika pişirin
İnce doğranmış sarımsak ve arpacık soğanı ilave edip 2 dakika daha pişirin
Domates, fesleğen ve maydanozu ince kıyıp ekleyin
Tuz ilave edip pişirin
Bir tencerede su kaynatıp 5 dakika trucioli’yi pişirin
Sosun içine makarnayı aktarıp karıştırın
Parmesan peyniri ve karabiber serpip servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul