Konu
:
Lagos Kavurma
Yalnız Mesajı Göster
Lagos Kavurma
07-16-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Lagos Kavurma
200 gr lagos fileto
Yarım soğan
2 diş sarımsak
Yarım kırmızı biber
Yarım sarı biber
Yarım yeşil biber
1 yemek kaşığı ayçiçeği yağı
Kırmızı pulbiber
Tuz, karabiber
Lagos kavurma:
Soğan ve sarımsağı ufak doğrayıp bir tavada az miktarda ayçiçeğiyağı ile soteleyin
Biberleri ayıklayın ve küp şeklinde doğrayıp ilave edin
Balığı sotelenmiş sebzelere ekleyip tuz ve karabiberle tatlandırın
İsteğe göre acı pul biber serpiştirip servis yapın
Afiyet olsun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul