Konu
:
Kemik Üstü Sebzeli Dülger
Yalnız Mesajı Göster
Kemik Üstü Sebzeli Dülger
07-16-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kemik Üstü Sebzeli Dülger
50 gr tereyağı
1 kg dülger balığı
5 kültür mantarı
3 diş sarımsak
2 çarliston biber
1 kırmızıbiber
6 kiraz domates
1 çay kaşığı kırmızı pul biber
1 yemek kaşığı soya sosu
1 çay kaşığı kekik
Tuz
karabiber
Kızartmak için
Ayçiçeği yağı
Kemik üstü sebzeli dülger:
Dülger balığının etlerini fileto şeklinde ayıklayın ve geniş bir kızartma tavasında ayçiçeği yağı ile kızartın
Kızaran balıkları kevgirle tavadan alın ve kağıt havlu üzerine alıp yağını süzün
Ayrı bir tavada balığın kemiğini de kızartın
Mantarları ikiye kesin
Biberleri ince doğrayın
Sarımsakları ince kıyın
Tavada tereyağı ile hepsini 5 dakika kavurun
Kızarmış balığı ayrı bir tavaya alıp üzerine kiraz domates, pul biber, kekik, soya sosu ilave edip harmanlayın
Tuz ve karabiber ile tatlandırın
Kızarmış kemiğin üzerine aktarıp dilediğiniz otlarla ve turpla süsleyip servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul