Yalnız Mesajı Göster

Mandalina Soslu Dil Balığı Karpaçyo

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Mandalina Soslu Dil Balığı Karpaçyo





1 dil balığı
1 diş sarmısak
1 dal taze feslegen
1 dal taze kekik
Tuz ve tane karabiber

Sos için
500 gr mandalina
5 gr mayonez
1 gr tuz
Birkaç damla limon suyu

Mandalina soslu dil balığı karpaçyo:
Keskin bir bıçak yardımıyla dil balığından iki parça fileto hazırlayın Yıkayıp kurulayın Sarımsağın kabuğunu soyup rendeleyin Kekik ve fesleğeni incecik kıyıp sarımsakla karıştırın Hazırladığınız bu karışımı filetoların üzerine sürün Tuz ve taze çekilmiş karabiber serpin Filetoları rulo şeklinde yuvarlayarak streç folyoya sarın Buzlukta 3 gün bekletin

Mandalina sosu için, mandalinaların suyunu sıkın Tencereye alıp mandalina suyu koyulaşana kadar kaynatın Soğuduktan sonra limon suyu, tuz ve mayonezi ekleyip karıştırın Rulo filetoları incecik dilimleyip yanında mandalina sosuyla birlikte servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla