Konu
:
Cevizli Sos
Yalnız Mesajı Göster
Cevizli Sos
07-16-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Cevizli Sos
1 litre süt
1 soğan
50 gr tereyağı
Yarım çay kaşığı rendelenmiş muskat
3 defne yaprağı
2 diş sarımsak
6 dilim ekmek
50 gr ceviz içi
Cevizli sos: Süt, kabuğu soyulmuş ve dilimlenmiş soğan, tereyağı, muskat, defne yaprağı ve kabukları soyulmuş sarımsakları tencereye alın
Süt kaynamaya başlayınca ateşi kısıp soğan ve sarımsak yumuşayıncaya kadar arada bir karıştırarak pişirin
Defne yapraklarını tencerenin içinden çıkarıp karışımı ılınmaya bırakın
Kabuk kısımları kesilmiş ekmek dilimleri ve ceviz içini ekleyip karışımı havanda veya mutfak robotunda ezin
Yarım ceviz içleri ile süsleyip servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul