Konu
:
Crém Broule (Fransa)
Yalnız Mesajı Göster
Crém Broule (Fransa)
07-16-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Crém Broule (Fransa)
Malzemeler
2 paket toz vanilya (ya da 1 çubuk vanilya)
25 gr toz şeker
1 litre krema
5 yumurta
Yapılışı
Yumurta sarısı ile toz şeker karıştırıldıktan sonra ılık krema ilave edilir
Daha sonra vanilya ilave edilen karışım bir gece bekletilir
Bir gece bekletilerek Crém Broule kabına dökülen karışım, 100C'ye ayarlanan fırında 60dk
pişirilmeye bırakılır
Soğuması için bir süre bekletilen Crém Broule'ye, son olarak toz şeker eklenir ve Crém Broule, toz şekerlerin rengi koyulaşıncaya kadar, bir süre ateşte bırakılır
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul