07-14-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Hangi Meslek Erbabı Nasıl İlan-İ Aşk Eder ?........:)
Haftaya hem güler yüzle başlamak hem de meslek erbablarının toplum nazarında nasıl algılandığını görmek için, birbirinden komik ilan-ı aşklara göz atalım 
2008-07-14
Haftaya hem güler yüzle başlamak hem de meslek erbablarının toplum nazarında nasıl algılandığını görmek için, birbirinden komik ilan-ı aşklara göz atalım:
Ayakkabıcı : Ah sevdiceğim sensiz hayat bana bi numara küçük geldi, kalbimi vurdu, su toplattı hop hop hoplattı, canım yanıyor ne olur dön 
Bilgisayarcı: Açtım kapadım kendimi yine de düzelemedim sensiz Printer'ım ol yaz beni yarım yarım 
Moderator: Senden kilitli bir topicim olsun istiyorum sevgilim tam bizim mod'a göre  
Müzisyen : Kalbimin sol anahtarı, yarımlık notam, bu porte var ya sana feda olsun
Kasap: Senin o bakışların yarim, iki kere çekilmiş kıyma gibi lap diye yapıştırır tezgaha beni sinirlerim ayıklanır sesini duyunca ben seninim artık, ister inegöl köfte yap beni ister cızbız 
Şoför: Stepnemi kaybettim sen benden gittin gideli      
Avukat: İtiraz ediyorum sayın aşkım    böğrüm müvekkil misali yanmakta sana tutulalı    
Manav: Domates yanaklım   patlıcan dudaklım     enginar kılıklım     3 kilosu bir milyonluk bir aşk değil benimki     
Milletvekili: Bizim kasabaya yapılcak köprünün inşaatına başladık  15 sene sonra   beni öğle değiştirdin ki vaadettiklerimi yapmaya başladım    
Doktor: Öksür sevdiğim, ciğer filmin pırıl pırıl, gönlünce öksür sevdiğim  hapşur sevdiğim grip aşısı gibi senin aşkın, beni mikroplardan korur sevdiğim
Haber Spikeri: İyi aksamlar Evdeki telefondan bildiriyorum Dun aksam beynime ulasan sinyale gore, sana asigim ve seviyorum Bir dahaki konusmamiza kadar hoscakal
Çiftçi: Buğday başağı gibi sarı saçların, rüzgarda mağrur boynunu büker güzeller güzeli gel de aşık olma
Benzinci: Sulandırılmış mazot gibi motoru bozan adamlardan değilim ben    petrol rafinerisine döndüm seni seveli    
Bodyguard: Seni çok pis döverim benim asabımı bozma    seviyoz dedik ya    şimdi kaybol    
Lunaparkçı: Gondoldan indim çarpışan otom arızalandı    sigaralara denk gelmiyor kasnaklar     dönme dolap ettin beni peşinde    yeter artık aşıkım uleeen
Hürriyet
|
|
|