Konu
:
Ölmüş Dedenin İntikamı
Yalnız Mesajı Göster
Ölmüş Dedenin İntikamı
07-13-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Ölmüş Dedenin İntikamı
En baştan başlıyorum
ben iş yerinden akşam saat 6 da çıktım
eve geldim yemek yedim saat 7:30 da hafta sonu olduğumuz zaman denemesinde çözemediğim sorulara tekrardan göz gezdirecektim
masaya oturdum bi kağırt farkettim
kağırta intikam zamanı altınada ismim yazıyodum
bende abim bana şaka yapıyo zannetip kağırtı buruşturup masamın altındaki çöpe attım
saat 9:30 kadar ders çalıştım sabah ofisi açacağım için yatmaya karar verdim
yatağıma girdiğimde sanki inanılmaz soğuk hissettim
saat 10:00 hala uyuyamıyordum
göz kapaklarımın kapanmasını engelleyordu sanki
yorganı başıma çektim
bir kaç saniye sonra benim ranzam üst katta altta abimki yorganın hafiften açılır gibi oluyor ama kafamı çıkartıp bakıyom kimse yok bende aklıma kağırt geldi
abim işini biliyo evde en cesur benim aklı sıra korkutup dalga geçecek diye düşündüm
telefonumu alıp bir flim açtım izler uykuya dalarım saat 12:00 kapı çaldı bende babam arada köyden geç vakitte geliyodu bende babam sandım(köyde büyük baş hayvanlarımız olduğu için kar yağana kadar köyde arada geliyo
)bende hemen ranzadan atlayım kapıya yaklaştım
dürbünden baktım karanlıktı
apartmanın lambaları sensörlü oldugu için bende hareketsiz durduğu için yanmıyodur dedim
kim o? dedim ses gelmedi
bi daha seslendim ses yok bende baba senmisin? dedim yine ses yok ama zil yine çalıyodu
bende alltan basıyolar dedim pencereden baktım ama kimseyi göremedim
normalde babam geç gelip zili çaldığında küçük kardeşim uyanıp gider kapıyı açardı
ama kardeşim hiç kımıldamıyordu sadece soluk soluğa nefes alıp veriyordum
abime baktım oda öyle uyandırmaya çalıştım
uyanmıyolarıdı ve kapıdan gelen bi sesle irkildim intikam zamanı diyip kapı ziline daha çok basıyodu bende hemen yatağıma gidip uykum çok heralde kafam yerimde deil ondan böyle oluyo dedim girdim yatağa az önce sıcak olan yatağım yine buz gibiydi
bende aldım telefonu açtım son ses müzik dedim sesleride duymam yatarım
yinde yorganın çekildiğini gördüm
ama bu kez yorgan gerçekten açılmıştı gözlerimi açtım
karşımda 2 kişi farkettim
biri uzun boylu biri küçük bende karanlıkta seçemediğimden abi ve kardeşim zannettim
bende sese uyandılar zannetim
taki o sözü duyana kadar kalın bir ses korkutucu intikam zamanı benim kolumdan çekip indirdiler ben bağırıyorum
ama kardeşlarim uyanmıyolardı antireye sürükleyip çektiklerinde birde ne göreyim bu bayramın 2
günü kaybetiğimiz dedemi gördüm beni bırakıp onun yanına gittiler
bir şeyler fısıldayarak konuşuyorlardı
birden kayboldular
dedem yanıma gelip bana hani sen cenaze günü tabutumu sırtında azimle taşımıştınya
evet dedim
oda o gün o küçük olanda benim tabutumu taşımaya gelmişti
fakat sen onu ezmişsin
senden intikam almaya gelmişlerdi
bu karar için çok tartıştılar bu işi geçen hafta yapacaklarımış ama mevlut olduğu için yapmamışlar
dedi birden lamba yandı arkamı döndüm annem
bana kendi kendinemi konuşuyosun dedi
bende dedeme taraf döndüm ama yoktu, tekrar anneme dönüp uyku sersemiyim,ne yaptığımızı biliyomuyumki diyip su içer gibi yapıp gidip yatağıma girdim o soğukluk artık yoktu
saate baktım saat 3:00 saat 7:30 dada kalktım
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul