Konu
:
Ne Zaman İnecek Bu Adam?
Yalnız Mesajı Göster
Ne Zaman İnecek Bu Adam?
07-11-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Ne Zaman İnecek Bu Adam?
O gün sekiz saat ağır derslerin arasından zil çalınca kurtulduk her zamanki gibi ve yorgunluktan neredeyse ruh gibi olmuş vaziyette okuldan ayrıldık
Eve gitmek için otobüs durağına yürüdük arkadaşlarla
Herkesin otobüsü geldi ve kendilerini biran önce eve atabilmek için doluşup gitti herkes
Yalnızca Barış ve benim bindiğimiz otobüs: 21 U gelmedi
Yorgun argın durakta tam yirmi dakika bekledikten sonra sanki bize nispet yapar gibi yavaş yavaş geldi 21 U durağa
Tabi hemen doluştuk otobüse ve başladık evin yolunu tutmaya
Otobüs her zamanki gibi Kadıköy'den geldiği için tıkış pıkıştı
Otobüs boşaldıkça arkalara doğru ilerlemeye koyulduk
Her yeni inen kişinin ardından kalktığı koltuğa bakıyor ve yerine oturan kişiye çok acayip duygularla bakıyorduk(kıskançlık değil)
Artık ayakta duracak halimiz kalmamıştı
En arkaya ilerledik ve orada bir adam gördük
Adam kalkar gibi yapıyordu,Barış ve ben adamın yanına yaklaşıyorduk koltuğu kapabilmek için ama tam iştahla yaklaştığımız anda adam yeniden oturuyordu
Barış'ında benimde bu koltuğu birbirimize kaptırmaya niyetimiz yoktu
Çünkü o kadar bitkindik ki artık ne hatır ne gönül hiç birşey dinlemeden o koltuk için mücadele veriyorduk
Adam koltuğa yeniden oturunca biraz uzaklaştık
Ama tam uzaklaştığımız anda adam yeniden kalkıyor gibi yaptı ve Barış ta bende kendimizi adamın yanına attık
Ama yine yanlış alarm!Adam koltuğa yine iyice yerleşti!Sonra biz yine daldık bir yerlere ve adam yeniden hareketlendi!Yine kendimizi adamın yanına attık ama nafile
Adam bir türlü kalkmıyor
Bu böyle birkaç defa daha devam etti ve artık Barış da bende ümidimizi kestik koltuktan ama o kadar çok hayal kırıklığına uğradık ki!Artık adam kalkar gibi yapsa da aldırmıyorduk
Çünkü adam kalkmıyordu
Eve gelene kadar ayakta bitkin bir şekilde geldik
Ve ben otobüsten indiğimde adam hala kalkacakmış gibi yapıyordu
Ben otobüsteyken Barış adamın suratının ortasına bir yumruk patlatmayı düşünüyordu
Zor ikna edip evimin önünde indim otobüsten
Barış hala adamla aynı otobüste yolculuğa devam ediyordu
Umarım sinirlerine hakim olmuştur da adama kötü birşey yapmamıştır!
Çünkü hala kalkıyor gibi yapıyor
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul