07-11-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Cesur Savaşçı
Cesur Savaşçı - İnciselin Altan
Mavi gözlerin karanlıkta yolumu aydınlatır ve deli yüreğin saklar tüm sevdaları  
Cesur savaşcım, Karlar prensim Çağırsam, duyar mısın sesimi ve beni de alır mısın yüreğine, gizler misin derinliklerinde?
Günün ortasında yalnız kaldığımda içimde, en derinlerde bir çiçek açtırırsın; kimseye hissettirmeden Ve o çiçek bana güç verir en zor anlarımda
Kimi zaman deli yüreğin haykırır; nefretin, öfken haksızlıklara Bazen bir küçük kelime, anlatırken herşeyi; sana gelince yüreğim susar, sesim çıkmaz olur
Ama dikkatlice bakarsan yüreğime, çiçeklerin beni sana getirir kış ortasında Karlar ortasında rengârenk çiçekler açtırırsın, soğuğa hiç aldırmadan Gözlerinde ateş, yüreğinde volkanlar var Senin ateşinle, küçük menekşeler açar, dokunduğun her yerde; menekşelerde umut, menekşelerde tüm hayallerin! 
Cesur savaşcım; ellerinde sevdalar, yüreğinde hapsolmuş duygularla sen, dolaşırken mağrur ve dimdik ayakta; kimse bilmez korkularını ve tüm kırılganlığını Dudaklarında yarım kalmış bir ezgi, ellerinde tutkular, gözlerin deli mavi, yüreğin volkan
Sana anlatmak istediğim çok şey var;
Seni, ben bitmez tükenmez geceler içinde iken seviyorum; güçlü parmakların "-Korkma" diyor
Seni, ben yıkılmışlıklar arasındayken seviyorum; bedenin bedenime destek
Seni, ben paylaşımlar arasındayken seviyorum; bir bakışın dünyaya bedel
Seni, ben umutlar içinde seviyorum; hergün bir yenisini aldığımız
Seni, ben zorluklar içinde seviyorum; daima destek oluyorsun bana
Seni, ben ağlarken seviyorum; biliyorum duyuyorsun sesimi
Seni ben mutluyken seviyorum; beraber gülüyoruz, kahkahalarımız hala kulaklarımda
Cesur savaşcım, karlar prensim, can yoldaşım, arkadaşım, kardeşim, sevdiğim
Aslında seni ben yaşarken seviyorum; hayatımın nedenisin
Ve seni, ben ölürken seviyorum; ardımdan menekşeleri yaşatıyorsun!!!
İnciselin Altan
|
|
|