07-11-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ac Kapiyi Gireyim Ask
Ne luks arabalar,ne sporlar  
Sadece bisiklete binmek istiyorum seninle, neseli cigliklarini duyarak ha dustuk ha dusecegiz diye  
Unlu bir sarkici olup, herkesin beni dinlemesini degil,tasli bir kiyida, atesin onunde, fisildamak istiyorum sarkimi sana makamli makamsiz  
Luks lokantalar, vitrinde yemek gibi geliyor bana Inan arabesk degil, yarim ekmek kasar ustu kola paylasmak istiyorum seninle  
Tum kitaplari okuyup, yazarlariyla tartismak degil, gece yatagimizda sarmas dolas, okuyup tartismak bir kitabi Senin fikirlerinle benimkilerle yogurmak, benimkilerle seninkileri  
Bir sir vereyim sana, insanlar bilmiyorlar ama, ruh sevisir bedenden once  
Geceler bizim Ne su yatagi, ne mobilya, yatak odasinda ask   
Yer yatagi sicak gelir hep bana, ve cicek, aldirma odayi oksijensiz birakir cicek diyenlere  
Onlarca yastık istiyorum ask, yatak odamiza rengarenk, aldirma zevksiz olur diyenlere,zevkli, icten duygu anlatimiysa, herhangi bir konuda, zevksiz bir sey yapamayiz  
O kadar yogunki duygularim sana  
Ne luks villalar istiyorum onlarca odali, ne dev malikane, ne yali Duvari olsun yeter metrekaresi onemli degil  
Bak bir sir daha sana, eslerin mutluluklarini, huzursuzluklarini, karakterlerini,gecmislerini bir evin duvari anlatir  
Bombossa duvarlar, ruh yoktur ikisinde de  Sadece yetmis seksen yıl yasayacaklardir zaten  
Bizim, fotograflarimiz olacak en sevgili anlarimizda cekilmis,mutlaka gulerken  
Senin bana, benim sana hediyelerimiz olacak asilan, cirkinde olsa kendi elimiz degmis resimler,belki alci kalpler, belki bir senin bir benim boyali ellerimizle kaplayacagiz duvarimizi rengarenk  
En guzel ask siirleri sana olacak  
Duvarlarimiz yalan soylemeyecek, buram buram yasam sevgisi kokacak  
Insanlar mutsuzlar sevgili, her seye aclar ve doyumsuzlar  
Bense, bir tek seni istiyorum, bir tek seni ask  
Cunku, sen benim her seyimsin ask, askim  
|
|
|