Yalnız Mesajı Göster

Sadece Sen Gerisi Vesaire

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sadece Sen Gerisi Vesaire

Sadece Sen Gerisi Vesaire Hikayesi - Aşk Hikayesi - Mustafa Hebip

Bugün günlerden SENUyanır uyanmaz derin bir SEN çektim içime kendime geldimSaat SEN’i onbeş geçiyorGülümsedimYüzümü yıkamak için lavobaya gittimAynaya baktığımda gördüğüm SEN, musluğu açtım SEN akıyordunyüzümü yıkadımSEN kadar yumuşak havlumla sildim yüzümüUsul usul salona geçtim radyonun SEN düğmesine dokundum

SEN söylüyordu türkülerGülümsedim

Türküyü dinlerken mutfağa yürüdümdemliği ateşe bıraktığım anda kapı zili SEN diye çalmaya başladıKapıyı açtığımda,kapıcının kapıya bir gazete,bir tane ekmek bıraktığını gördümKapıyı kapattıktan sonra girdim içeriGazeteyi masaya bıraktımEkmek taze SEN kokuyorduGülümsedim

Her zaman ki gibi iki kişilik hazırladım kahvaltı servisiniKendim ve SEN İÇİN

Oturduk beraber kahvaltıyaBir yudum çay içtim bardağımdan tadı biraz buruk geldi,biraz daha SEN koydum bardağa,karıştırdımŞimdi çayımın tadı aynı SEN gibiGülümsedim

Gazeteyi aldım elime ilk sayfasında yine SENKahvaltı masasını beraber topladıktan sonra,pencere dığru yürüdüm,perdeyi araladımGökyüzünden şakır şakır SEN yağıyordunGülümsedim

Dışarıda havanın soğuk olduğunu tahmin ettiğim için üşümemek için SEN giyindim üzerimeısındımGülümsedim

Sokak kapısını araladım ,,satıcılar var güçleriyle SEN,SEN diye bağırıyorduGülümsedim

Yürüdüm caddenin mağazalarının vitrinlerin de SEN varsın

Gelip geçen tüm insanların yüzlerinde SENBiliyormusun otomobillerin kornaları bile SEN çalıyorGülümsedim

Köşe başına doğru yürüdümHer zaman ki gibi orda duran çiçekçi kadın:sepetinden bir SEN çıkarıp uzattıaldım kokladım SEN gibi kokuyorduGülümsedim

Önünden geçtiğim sinema salonunun afişlerinde SEN vardınUzun uzun bakındımGülümsedim

Yürümeye devam ediyordumKarşıdan mahallemizin çocukları geliyor,,durdurdum onları,şakalaştık biraz,kahkahalarında sıcacık SEN vardınGülümsedim

Bazen tanıdıklar soruyorlarNeden hep gülümsüyorsun diyeGülümsüyorumBilmiyorlarBilseler sormazlardıGördüğüm her şeyde SEN,duyduğum her ses SENKokladığım tüm her şeyde SEN varsınSEN’in olduğun yerde ,Gülümsememek olurmu

SEN’le dolu yeni bir güne doğru yürüyorum

Dedimya :herşeyde SEN

varsın

Sadece SENbirazda BEN

Mustafa Hebip

Alıntı Yaparak Cevapla