Yalnız Mesajı Göster

Kaç Gül Mevsimi Geçti Bu Efkar Çıkmazında

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kaç Gül Mevsimi Geçti Bu Efkar Çıkmazında

KAÇ GÜL MEVSİMİ GEÇTİ BU EFKAR ÇIKMAZInDA

ağır ağır yol alıyorsun ,gün akşama ,akşam sabaha varırkenefkar çıkmazında keder nedir, tasa nedir , gam nedir tadıyorsun hücrelerine kadar

kimseler olmuyor yanında , yada sen öyle biliyorsunkalabalıklar ortasında sadece senbir sokak lambası bile yok ışığı yanansadece saatin tik tak sesleri karışan yalnızlığına

öyle derin ilerliyorki hasret , kör bir bıçakla bin bir parçaya bölercesinehiç bitmeyecek gibihep bu acı yüreğinde kalır gibiöyle hissediyorum umutlar öyle sıradanderman bile aramıyorum

zaman diyor herkez

gül mevsimi geçiyor, hazanlar düşüyor her bir yaprağınayağmurlar yağıyor aynı yerde durup bana bu olanları seyrediyorum

ağır ağır yol alıyorum

YİTİRİLMİŞ ZAMAN SANDIKLARIMIZBİR ŞEKİLDE BAŞKA BAŞKA KAPILAR AÇIYOR YENİ ZAMANLARA DOĞRU

isyanlar büyüdükçe sevda artıyor aksinekalbimde o bitmez tükenmez sandığın sevgi birleşince yokluklarla dahada güçleniyorisyanlar , özlemler karışıyor hayatımabana ait huylar değişiyor farkına varmadan benyada yeni yeni huysuzluklar yer ediyor bu efkar çıkmazımda

kendi kendini çözemez kördüğüm misali

ağır ağır yol alıyorum

biliyorum artık

masalları böyle öğrettiler bize hep üç elma düşecekbize düşen belki yaşanası bir aşk olmalıydıelmadan vazgeçtimbu kurallardanda yeni kapılar açtı bize zaman tüm kayboluşların içinde

yeni umutlar açarmı güller gibiruhumuzdaBİLMEM

hesabı bizde, cevabı bizde, sevdası bizde

BİR AŞKTAN VAZGEÇMEDİKHALA NEFES ALIYORSAK

gün gelip güldüğümü , gün gelip acizliğimi düşünüyorum ilerlerken kıyı , köşe ve bedelini, ödenen bu öykünün

yeşil hüzünler geçse gözlerimden

çilesini boşaltsa gönülsonsuz akan ırmağa yinede bitermi hatıralar

yenidenyeniden niyetlenen sevgilinin bahçesinde

ömür bitiren ölümün yarası sarılırmı

bıraktığın bir sarı gül yetermi susturmaya hicranımı

aşkın yasası değişmez

varsın gidenler dönmesin

yolcuyuz nasılsa birgün gönlümüzdeki sefere

Necla Argüz02 09 2010

Alıntı Yaparak Cevapla