Konu
:
Şiveydiz
Yalnız Mesajı Göster
Şiveydiz
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Şiveydiz
[schild]
MALZEMELER
[/schild]
1 kg kuzu eti (kuşbaşı)
2 adet yumurta
1/2 kg nohut
taze soğan
1
5 kg yoğurt
taze sarmısak
tuz, nane
[schild]
HAZIRLANIŞI
[/schild]
Kemiksiz, kuşbaşı doğranmış etle, 1/2 kg nohudu pişirin
Diğer bir kapta üç soğana bir sarmısak düşecek şekilde, beş-altı cm aralıklarla az suda haşlayın
Her ikisin de pişirdikten sonra karştırın ve birkaç taşım kaynatın
Bir tas yoğurdun içine yurmuta kırıp, tencereye ilave edin
Tuz ve nane koyup servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul