Konu
:
Malpuri
Yalnız Mesajı Göster
Malpuri
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Malpuri
Malzemeler:
250 gr
bugday unu
100gr pudra sekeri
50 gr
toz seker
3/4 lt
yogurt
200gr
sut
200 gr cilek veya baska kirmizi meyve
1/2tatli kasigi kabartma tozu
kizartmak icin ghi
Yapilisi:
Unpudra sekerkabartma tozu ve sut karistirilir
Elde edilen hamurdan birer birer corba kasigi sicak ghi'ye akitilir
4-5 dak
pembelestirilir
Ghinin isisi sabit olmalidir
Atesten alinan Malpuriler suzulup sogutulur
Bir canagin icinde yogurtpudra sekeri ve ezilmis meyveler iyice karistirilir
Malpuriler bu karisimin icine atilir
10 dak bekletildikten sonra servis yapilir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul