Konu
:
Kestaneli Ve Pastırmalı Lokma
Yalnız Mesajı Göster
Kestaneli Ve Pastırmalı Lokma
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kestaneli Ve Pastırmalı Lokma
Malzemeler:
200 gr kestane
1 su bardağı kırmızı şarap
100 gr çemensiz pastırma
Bir kaç biberiye dalı
Hazırlanışı:
Kestanelerin üzerlerini çizin ve tencereye alın
Üzerini örtecek kadar su ve şarabı ilave edin
Kestaneler yumuşayana kadar haşlayın
Süzüp ılınmaya bırakın ve kabuklarını soyun
Pastırmaları uzunlamasına ortadan ikiye kesin
Hazırladığınız pastırmaların kenarına birer kestane yerleştirip rulo sarın ve açılmalarını önlemek için kürdanla sabitleyin
Izgarada 4-5 dakika pişirin
Biberiye dallarıyla süsleyip sıcak veya ılık servis yapın
alıntı
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul