Yalnız Mesajı Göster

Kestaneli Ve Pastırmalı Lokma

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kestaneli Ve Pastırmalı Lokma






Malzemeler:


200 gr kestane

1 su bardağı kırmızı şarap

100 gr çemensiz pastırma

Bir kaç biberiye dalı


Hazırlanışı:


Kestanelerin üzerlerini çizin ve tencereye alın Üzerini örtecek kadar su ve şarabı ilave edin Kestaneler yumuşayana kadar haşlayın Süzüp ılınmaya bırakın ve kabuklarını soyun


Pastırmaları uzunlamasına ortadan ikiye kesin Hazırladığınız pastırmaların kenarına birer kestane yerleştirip rulo sarın ve açılmalarını önlemek için kürdanla sabitleyin


Izgarada 4-5 dakika pişirin Biberiye dallarıyla süsleyip sıcak veya ılık servis yapın



alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla