Konu: Maş
Yalnız Mesajı Göster

Maş

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Maş



Maş Tarifi - Maş Nasıl Yapılır - Maş Malzemeleri

Maş (vejetaryen)


1 kişilik

2 kase maş

Domates

Salatalık (veya haşlanmış çeşitli sebzeler)

Bir miktar sumak

Kaşığın ucuyla tuz

Bir miktar zeytinyağı

Limon suyu


2 kase maşı bir tencerede bol suda haşlayın Yumuşayınca ocaktan alarak süzün Haşlanmış sebzeler ya da çiğ sebzelerle karıştın Zeytinyağı, limon, tuz ve sumakla lezzetlendirerek servis yapın


Not: Maş Türkiye'de de yetişen ve kolayca bulunan bir bakliyat türü Aktarlardan temin edebilirsiniz Toplam: 180 kalori, protein 9 gram, yağ 0,5 gram

Alıntı Yaparak Cevapla