Konu
:
Maş
Yalnız Mesajı Göster
Maş
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Maş
Maş Tarifi - Maş Nasıl Yapılır - Maş Malzemeleri
Maş (vejetaryen)
1 kişilik
2 kase maş
Domates
Salatalık (veya haşlanmış çeşitli sebzeler)
Bir miktar sumak
Kaşığın ucuyla tuz
Bir miktar zeytinyağı
Limon suyu
2 kase maşı bir tencerede bol suda haşlayın
Yumuşayınca ocaktan alarak süzün
Haşlanmış sebzeler ya da çiğ sebzelerle karıştın
Zeytinyağı, limon, tuz ve sumakla lezzetlendirerek servis yapın
Not: Maş Türkiye'de de yetişen ve kolayca bulunan bir bakliyat türü
Aktarlardan temin edebilirsiniz
Toplam: 180 kalori, protein 9 gram, yağ 0,5 gram
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul