Konu
:
Bayat Ekmekten, Ekmek Kavurması
Yalnız Mesajı Göster
Bayat Ekmekten, Ekmek Kavurması
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Bayat Ekmekten, Ekmek Kavurması
Bayat ekmekten - ekmek kavurması nasıl yapılır
1 adet 2 günlük bayat ekmek parçalarını lokma büyüklüğünde doğrayınız
Diğer taraftan tenceredeki kızğın 150 gram margarin yağı üzerine bu lokmaları döküp kavurunuz
Ekmekler kavrulurken 1 çay bardağı soğuk su üzerine serpiniz
İyice karıştırıldıktan sonra tencerenin kapağını kapatıp 7 dakika pişiriniz
Daha sonra servis yapınız
Afiyet şeker olsun, yarasın, kilo yapmasın
Not: Kızartma anında bez eldiven kullanınız
Arzuya göre sıvı yağ da kullanabilirsiniz
kaynak: Nuri DENİZ
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul