Konu
:
İsviçre Usulü Mereng
Yalnız Mesajı Göster
İsviçre Usulü Mereng
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
İsviçre Usulü Mereng
İsviçre Usulü Mereng Tarifi - İsviçre Usulü Mereng Nasıl Yapılır - İsviçre Usulü Mereng Malzemeleri
İsviçre Usulü Mereng
3 yumurtanın akı
175 gr (3/4 su bardağı) toz şeker
Büyük bir kasede, yumurta aklarını yumurta teli yada elektrikli çırpıcıyla kar haline getiriniz
2 çorba kaşığı şeker katıp, 1 dakika, sert ve parlak olana kadar dövünüz
(Kaseyi ters yüz çevirdiğinizde, yumurta akı dökülmemelidir
)
Büyük bir madeni kaşıkla, kalan şekeri yavaşça, yumurta akına katarak, merenginizi dilediğiniz zaman kullanınız
Not: isviçre usulü mereng, kabuk yapımında kullanılır
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul