Konu
:
Patates Kabuğu Kızartması
Yalnız Mesajı Göster
Patates Kabuğu Kızartması
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Patates Kabuğu Kızartması
Malzemeler :
• 20 adet Patates
• Tuz
• 1 çorba kaşığı Karabiber
• 100 gr
Kaşar Peyniri (rendelenmiş)
• 4 çorba kaşığı Biberiye
• Sıvıyağ
Tarifi:
Patatesleri iyice yıkayın
Kabuklarını cips gibi ince ince, istediğiniz şekli vererek kesin
Elde ettiğiniz patates kabuklarını tuzlayın ve biberleyin
Sıvıyağ ile derin yağda kızartın
Patates kabuklarını iyice süzerek yağdan çıkartın
Bir tepsiye dizin
Üzerlerine rendelenmiş kaşar peynirini ve biberiyeleri serpip ısıtılmış fırına sürün
Peynir eriyince fırından alıp sıcak olarak servis yapın
alıntı
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul