Yalnız Mesajı Göster

Patates Kabuğu Kızartması

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Patates Kabuğu Kızartması





Malzemeler :


• 20 adet Patates

• Tuz

• 1 çorba kaşığı Karabiber

• 100 gr Kaşar Peyniri (rendelenmiş)

• 4 çorba kaşığı Biberiye

• Sıvıyağ



Tarifi:


Patatesleri iyice yıkayın Kabuklarını cips gibi ince ince, istediğiniz şekli vererek kesin


Elde ettiğiniz patates kabuklarını tuzlayın ve biberleyin


Sıvıyağ ile derin yağda kızartın Patates kabuklarını iyice süzerek yağdan çıkartın


Bir tepsiye dizin


Üzerlerine rendelenmiş kaşar peynirini ve biberiyeleri serpip ısıtılmış fırına sürün


Peynir eriyince fırından alıp sıcak olarak servis yapın



alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla