Konu
:
Fırında Kurufasulye
Yalnız Mesajı Göster
Fırında Kurufasulye
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Fırında Kurufasulye
Fırında Kurufasulye Yapılışı - Fırında Kurufasulye Tarifi - Fırında Kurufasulye Nasıl Yapılır
Malzemeler
4 su bardağı kurufasulye
400 gram kuşbaşı et
2 adet soğan
1 adet domates
1 adet kırmızı salçalık biber
4 adet sivri biber
2 diş sarmısak
1 çorba kaşığı salça
2 çorba kaşığı tereyağı ya da margarin
2 adet kurutulmuş acı kırmızı biber
Pulbiber
Yeteri kadar su
Tuz
Fırında Kurufasulye Yapılışı
AKŞAMDAN ıslattığınız kurufasulye leri haşlayıp güvece alın
Diğer taraftan, etleri bir tencereye alıp suyunu salıp tekrar çekene kadar kavurun
Daha sonra üzerine küp doğradığınız soğan , domates , kırmızı biber , sivri biber ve ikiye bölünmüş sarmısak ları ekleyin
Soğanların rengi dönünce salçayı da ilave edip bir iki çevirin ve etli harcı güvece, fasulyelerin üzerine dökün
Tuz ve kurutulmuş acı biberi ilave edin
Güvecin kapağını kapatın ya da üzerini alüminyum folyo ile örtün
Önceden ısıtılmış 250 derece fırında fasulyeler pişene kadar tutun
alıntıdır
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul