Konu
:
Kişnişli Havuç Haşlama
Yalnız Mesajı Göster
Kişnişli Havuç Haşlama
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kişnişli Havuç Haşlama
Malzemeler
7-8 adet havuç
2 çorba kaşığı tane kişniş
1 kâse süzme yoğurt
3-4 diş sarımsak
Yarım çay bardağı sızma zeytinyağı
1 çorba kaşığı elma sirkesi
Tuz
Yapılışı:
Havuçlar bütün olarak haşlanır ve soyulduktan sonra dilimlenir
Sarımsaklar ezilir, yoğurt, kişniş, tuz ve sızma zeytinyağI karıştırılarak dilimlenmiş havuçlarla harmanlanır
Kişnişli havuç haşlamamız soğuk olarak servis edilir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul